CENTRUM KEBAP ZONHOVEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 317 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Centrum Kebap Zonhoven. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 20:00 Geven niet wat je besteld hebt had 30€ betaald voor 2 pizza’s normaal gezien grote pizza’s en heb 2 kleine pizzas gekregen vragen enorm veel en het smaakt niet
20 nov 2022 om 21:08 Verkeerde bestelling. Lag geen kebapvlees op mijn pizza, ze kwamen het bijbrengen. 2u later… laat dan ook maar zijn. Pizza was wel lekker maar niet wat ik besteld had
2 nov 2022 om 20:40 De bestelling klopte niet helemaal en heel de zak en bakjes hingen onder het vet.
28 okt 2022 om 9:41 Ging 38 min duren en heb ondertussen een hele film uitgekeken. En toen was het ER nog niet. Pizza 4 stagione was eerder een pepperoni wist niet dat daar salami op zat.
25 okt 2022 om 8:04 Lekker en snel
23 okt 2022 om 20:52 Eten laten vallen voor de deur alles hing vol met saus, 2x zo lang moeten wachten als aangegeven en was nog verkeerd
27 sep 2022 om 16:16 Ik had een lasagne besteld en kreeg een spaghetti
4 sep 2022 om 21:20 Na 1,5u zelf moeten bellen om te vragen waar bestelling bleef. Over het hoofd gezien was hun antwoord. Uiteindelijk bestelling ontvangen na 2 uur wachten. In verleden betere ervaringen gehad.
26 aug 2022 om 22:00 Veel te laat
26 aug 2022 om 19:04 Had helemaal geen smaak
21 aug 2022 om 20:34 We hadden een broodje Döner biefstuk met extra vlees en een durum döner biefstuk zonder rode kool met extra vlees besteld. We kregen 2 durum’s zonder extra vlees en met rode kool. We zeiden tegen de bezorger dat het niet klopte maar hij zei van wel
6 aug 2022 om 8:58 We hadden een durum met cheddar en looksaus Bijna geen saus in de durum en amper kaas Ook hadden we een pasta besteld waarvan ikzelf ziek ben geweest erna Ik had aangeduid om het pas om 18u30 te laten leveren en ze hebben het om 17u48 al geleverd