CENTRUM KEBAP ZONHOVEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 310 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Centrum Kebap Zonhoven. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 16:16 Ik had een lasagne besteld en kreeg een spaghetti
18 sep 2022 om 15:06 1 ster is nog te veel... Eten is nooit aangekomen, hopelijk krijg ik mijn geld nog terug...
4 sep 2022 om 21:20 Na 1,5u zelf moeten bellen om te vragen waar bestelling bleef. Over het hoofd gezien was hun antwoord. Uiteindelijk bestelling ontvangen na 2 uur wachten. In verleden betere ervaringen gehad.
26 aug 2022 om 22:00 Veel te laat
26 aug 2022 om 19:04 Had helemaal geen smaak
21 aug 2022 om 20:34 We hadden een broodje Döner biefstuk met extra vlees en een durum döner biefstuk zonder rode kool met extra vlees besteld. We kregen 2 durum’s zonder extra vlees en met rode kool. We zeiden tegen de bezorger dat het niet klopte maar hij zei van wel
6 aug 2022 om 8:58 We hadden een durum met cheddar en looksaus Bijna geen saus in de durum en amper kaas Ook hadden we een pasta besteld waarvan ikzelf ziek ben geweest erna Ik had aangeduid om het pas om 18u30 te laten leveren en ze hebben het om 17u48 al geleverd
20 jul 2022 om 16:51 Effe moeten wachten wegens drukte maar zeker de moeite waard .
19 jul 2022 om 20:52 Trok op niks!!
28 mei 2022 om 20:23 Heel lekker en verzorgt iedere keer weer doe zo verder
24 mei 2022 om 3:35 Heel goede service
15 mei 2022 om 23:08 Zeer deftige porties! Smaakte heerlijk.